proffit-functional-fitness-08 image5 image6 image7

Oskar Kubicki Personal Training is meer dan alleen Personal Training:

 

het staat voor een geheel eigen, unieke methode. Krachttraining is daarbij het uitgangspunt. Dit zorgt er namelijk

voor dat uw lichaam sterker en gezonder wordt en ondersteunt de natuurlijke vetafbraak. Elke training gaat u daarom in, om sterker te worden. Om dat ook daadwerkelijk te bereiken volgen we een progressiegerichte aanpak. Voor elke sessie hanteer ik een doelstelling en met mij handige trainingslog hou ik nauwkeurig uw ontwikkeling bij. Zo krijg u op een heldere en informatieve wijze inzicht in uw groei en vooruitgang.

STAPPENPLAN BIJ PERSONAL TRAINING

INTAKE

 

Tijdens de eerste (vrijblijvende) kennismaking bespreekt u samen met mij uw wensen en persoonlijke situatie. Er zal in goed overleg een plan van aanpak worden gemaakt waarin de door u bepaalde doelstellingen worden vastgelegd.

 

TESTEN EN METEN

Tijdens deze stap meet ik uw lichaamsgewicht, omtrek, spierpercentage en vetmassa. Ook uw hartslag en bloeddruk zijn onderdeel van de meting. Door bovenstaande metingen te verrichten, krijg ik een goed beeld van uw fysieke gesteldheid en lichaamscompositie.

 

HOUDINGSANALYSE

Tijdens deze analyse breng ik in kaart hoe u staat, zit en beweegt in het dagelijks leven. Dit is een belangrijk onderdeel voor het realiseren van uw persoonlijke trainingsprogramma. De resultaten koppel ik aan de beweegcomponenten tijdens het trainen.

 

TRAINING EN COACHING

Ik werk samen concreet naar uw doelen. U krijgt optimale en professionele begeleiding op het gebied van training en coaching. En natuurlijk geef ik ook ondersteuning op het vlak van gezonde voeding. Samen werken wij stap voor stap naar een gezondere levensstijl toe.

 

 

 

 

HOE LANG DUURT EEN TRAINING?

Elke sessie duurt een uur en wordt geleid door mij. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende trainingsvormen: Personal Training, Duo Training en Small Group Training. Ben u geïnteresseerd in Small Group Training? Dan adviseer ik om altijd eerst een traject Personal Training te volgen. Op die manier leert u de basisbewegingen goed beheersen. Dit zorgt ervoor dat u veel beter voorbereid de small group training kunt gaan volgen.

Personal Training is bereikbaarder dan u wellicht denkt, steeds meer mensen schakelen er daarom één in. Bij mij geloof ik dat Personal Training voor veel mensen misschien wel de meest effectieve manier van trainen is. Zeker wanneer u zelf de motivatie niet kunt vinden. Een Personal Trainer is er helemaal voor u. Ik laat u zien welke kracht- en cardio-oefeningen geschikt zijn om bijvoorbeeld af te vallen of spieren op te bouwen, en hoe u kunt variëren. Snel resultaat gegarandeerd. Nog een voordeel: half werk is geen optie. Ik zoek namelijk altijd naar de balans in wat u kunt en wat u wilt bereiken.

Personal Training is een stok achter de deur om uw doelstellingen nu juist wel te bereiken. U krijgt een op maat gemaakt persoonlijk schema en u wordt optimaal begeleid met de oefeningen in Hedel en omgeving Maasdriel. Hierdoor blijft u gemotiveerd, en weet u zeker dat u op de juiste manier aan uw doelstellingen werkt.

 

 

Voornaam:*
Achternaam:*
e-mail:*
Telefoon:
Heeft u een specifieke vraag?:
Vul de code in:*
Captcha